Termékek Menü

Írtál már pólóra krétával? Most kipróbálhatod egy új magyar találmány segítségével!

Írtál már pólóra krétával? Most kipróbálhatod egy új magyar találmány segítségével!

Zseniális találmányt alkotott egy magyar, négy gyerekes apuka, akinek a 'TalkerDIY' elnevezésű ötlete egyszerre lehet egyedi marketing, remek szórakozási vagy akár kreatív edukációs eszköz.

Találmányának zsenialitása abban rejlik, hogy egy egyszerű krétafilc segítségével rövid üzeneteket írhatunk pólóra, kötényre, sapkára, tornazsákra, sőt, nem csak írhatunk, hanem a felesleges szöveget nedves szivaccsal el is távolíthatjuk onnan - a felület pontosan úgy letörölhető, mint egy iskolai tábla. Innen pedig csak a fantázia szab határt, hogy mi mindenre használjuk a Talker-t.

TalkerDIY: iskolai tábla és póló egyben

A speciális felület, amit a magyar feltaláló megalkotott, alkalmas lehet arra, hogy akciós feliratokat, vicces üzenetet, ünnepi köszöntőket, jópofa gag-eket kreáljunk.
A 'TalkerDIY' –t úgy az üzleti életben, mint a hétköznapok során bárki használhatja, aki vevőinek, pácienseinek, ügyfeleinek szeretné érdeklődését felkelteni, vagy diákjainak, családtagjainak, barátainak szeretne meglepetést okozni.

- A Talker DIY garantáltan mosolyt csal az emberek arcára, és mint tudjuk, a mosoly a világ legjobb értékesítője - mondja Bonyár Miklós feltaláló, 47 éves in-store marketing specialista, ex-médiaszakember, a magyar bonyArt designtermékeket gyártó cég tulajdonosa.

TALKER_82_kisebb.jpg

Krétával írható kreatív felület vicces üzenetekhez, akciós ajánlatokhoz

- Elképesztően sokrétűen és kreatív módon használható a TalkerDIY. Herald, az egyik nagyon kedves hentes ügyfelem a kötényén alakította ki az írható felületet, amely egy sertés alakot formáz. A hentes ezen a felületen jelöli be minden nap, hogy mi a napi akció. Jópofának találtam azt is, amikor egy rendezvényen a rádiós kolléga a hostess lányok hátán lévő Talker felületre ezt írta: "Ne a fenekem bámuld, hanem a rádiómat hallgasd" - meséli az üzletember.

A 'TalkerDIY' – t nem csak a kereskedelemben és vendéglátásban lehet használni napi menük, akciós termékek kiemelésére, a Talker felület bármely családi, gyerek- vagy munkahelyi közösség, céges rendezvény hangulatát képes felpörgetni. Családi ünnepekre tökéletes ajándékötlet: szülinapokon, évfordulókon az ünnepelt emlékezetes történeteit, mondásait lehet rajta felidézni, karácsonyra vagy húsvétra külön karácsonyfa formájú és nyuszi alakú Talkerek, azaz írható felületek léteznek, ami céges rendezvényeken igazán nagy dobás lehet.

A 'TalkerDIY' nem egy póló, hanem egészen pontosan: egy pólóra vasalható, különböző alakzatokban kapható (szív, süni, bagoly, kávéscsésze, sertés, etc.) speciális anyag. A Talker termékeket három különböző méretben lehet kapni (bébi, gyerek, felnőtt), mosógépben moshatók, és a krétával írható felület megmarad a mosás során.

Cégek, óvodák, iskolák, gyerektáborok, sportegyesületek és bármilyen más közösség használhatja a TalkerDIY-t, aki számára a humor és a kreativitás nélkülözhetetlen lételem.

Az ötletgazda, arra a kérdésre, hogy mit írna a saját pólójára, ha egyetlen napra tanár lenne, ezt felelte: "Nem tudok semmit", ha pedig diák, akkor ezt írná: "Ha meg tudod mondani, hogy mit keresek itt, akkor maradok".

­- A mosolyfakasztó termék úgy született meg, hogy egy kiállításon láttam egy pasast, amint egy hagyományos krétával írható táblával a nyakában sétált. A táblán a saját standját reklámozta. Akkor gondoltam először arra, hogy ehhez teljesen szükségtelen a tábla, mert egy póló is elég lenne. Utánanéztem, és először nem találtam megnyugtató és könnyen használható megoldást a dologra. Elkezdetem kísérletezni, és 1 év alatt sikerrel jártam. Ennek a gyümölcse ma a Talker termékcsalád - mondja a feltaláló.
A civilben négygyerekes családapa két kisgyereke otthon még csak pálcika figurákat rajzolgat a Talker-re, tinédzser gyerekei ugyanezen a felületen időnként így üzennek az apjuknak: "Most hagyj békén".

Bonyár Miklós ötletgazda rendkívül büszke nemzetközi sikereket is elért - cégére, imádja munkatársait, nevetve esküszik rá, hogy: "nem csak azért, mert mindegyikük nő". A kreatív szakember már gyerekként is az akart lenni, ami ma: olyan felnőtt, akit nem kötnek klasszikus vállalti keretek. Olyan, aki ha kell, azonnal vált, és reagál a mindennapok kihívásaira, és akinek nem kell megvárni a főnöke engedélyét.

A feltaláló apukának, aki maga is egy későn érő gyerek, elmesélte, hogy legnagyobb álma: hogy "meglátogassa a B612-es bolygót és találkozzon a fehér nyúllal". De addig is, amíg ez megvalósul, egy igazán nagy üzleti tervet dédelget magában, amit egyelőre nem szeretne elárulni. - Remélem, hogy 2019 tavaszán már szétkürtölhetem a világnak, hogy sikerült! És, ha így lesz, akkor 3 év múlva “nyugdíjba" vonulok. Egy csomó lemaradásom van ugyanis: gyerekekkel töltött időben, utazásban, olvasásban, a világ számos pontján élő barátaim meglátogatásában. Egyébként is, a fiataloknak is kell teret adni, különben elfonnyadnak a sok várakozásban - teszi hozzá Bonyár Miklós ötletgazda széles mosollyal.

BonyArt webshop: 

Talker termékcsalád: 

Videó, amit érdemes megnézni: 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Talker TalkerDIY bonyART News